К основному контенту

Завдання на дистанційний тиждень (1_2_3_4_5_6_7_8)

Шановні студенти, навчання триває...
Ваше завдання на самостійне опрацювання (1 тиждень):
 - законспектувати основні положення, викладені у семінарі за темою "Сучасні клубні об’єднання та форми клубної роботи", "Членство у клубі" . та дати відповіді на запитання;
- підготувати реферативне повідомлення на тему "Клубний менеджмент".


Ваше завдання на самостійне опрацювання (2 тиждень):
- відповідно до напрямку вашого гуртка або клубу створити комікси на платформі https://www.storyboardthat.com/. Наприклад, ви - керівник гуртка фотографії. Складіть картинки про те, чим займаються у вашому клубі учасники, чому цікаво у вас навчатися, придумайте історію (казку) про ваш клуб чи гурток з метою залучення нових учасників тощо.
Якщо вам не зрозуміло, як працювати з сайтом, скористайтеся підказками у відео . Якщо і це не допомагає, хоча я в вас вірю)))), тоді малюйте, любі мої!

Ваше завдання на самостійне опрацювання (3 тиждень):
Ваше завдання на самостійне опрацювання (4 тиждень):
- зробити опорний конспект за темою: "Законодавство України про клубні об’єднання" (ознайомитися зі статтями та коротко занотувати)
Ваше завдання на самостійне опрацювання (5 тиждень):
- зробити опорний конспект за темою: "Поточне керівництво клубом"
Ваше завдання на самостійне опрацювання (6 тиждень):
- підготувати презентацію на тему "Клубний маркетинг"
УВАГА!
Завдання на самостійне опрацювання (7 тиждень):
зробити опорний конспект за темою: "Особливості роботи клубів різного типу";
Завдання на самостійне опрацювання (8 тиждень):
- скласти тести за вивченими темами (20 запитань по 3 варіанта відповідей). До ваших послуг платформи "НаУрок", "Всеосвіта", Quizlet, Kahoot!

Надсилайте власні роботи на почту! Успіху, до зустрічі!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Дистанційне навчання

26.10.2020 Шановні студенти, повторіть вивчений матеріал та виконайте   контроль 3 змістового модуля   02.11.2020 Законспектуйте матеріали з теми  "Дудлінг, зентангл, айріс-фолдінг" та створіть власний приклад. 09.11.2020 Семінар " Методи навчання в гуртку. Інтерактивні методи навчання та можливості їх застосування роботі гуртків" (створити презентацію або інфографіку). Матеріали  дивись тут. Підготувати  повідомлення за темою: " Можливості застування у роботі гуртків творчих завдань дослідного характеру". 16.11.2020 Перейдіть за посиланням та виконайте роботу. Пригадайте навчання в аудиторіях! 23.11.2020 Любі студентки, для вас нове завдання, сподіваюся, вам подобаються кросворди! Тож, відгадайте кросворд на тему "Методи навчання в гуртках".  КРОСВОРД                 ЗАПИТАННЯ  Фото власних робіт надсилайте на пошту.  Завдання виконати до 28.11.2020. Будьте розумниками! 30.11.2020 Шановні пані, опрацюйте, будь ласка, тему " Робота гуртків

Практичне заняття "Календарно-тематичний план роботи гуртка"

Шановні студенти, перегляньте приклади  календарно-тематичного плану роботи гуртка.  Зразок 1              Зразок 2               Зразок 3 Після ознайомлення, самостійно складіть р озробку календарно-тематичного плану роботи гуртка (особливо зверніть увагу на тематичний план).

Змістовий модуль 4

Тема 8. Методична і матеріальна база  гуртків за інтересами . (повторно) Тема 9 . Масова робота гуртківців – членів   гуртків за інтересами . Тема10. Облік роботи і підведення підсумків роботи  гуртків  за інтересами . Шановні студенти, опрацюйте вищеназвані теми. Завдання зазначені у посиланнях.